Om os

p_kælder_indgang

Parkering

Udlejning af parkeringspladser til bil og motorcykel i aflåst og overvåget garage. Kontakt venligst Janne hos KKIK.


Her bor vi!


Frankrigsgade kollegiet ligger midt imellem to metrostationer, Lergravsparken og Amagerbro st. Ved sidstnævnte findes også Amagercentret der indeholder massevis af spændende butikker og indkøbsmuligheder. Nærliggende kollegiet er der Fakta, Netto og 100 meter længere væk også en Rema 1000. Derudover er der et alsidigt asiatisk supermarked kaldet ”Vietnam” på selve frankrigsgade. Ifht træning og motion, findes Fysisk form, Fitness World og selvfølgelig Svømmehallen 10 meter fra kollegiet. Der er korte distancer på cykel, til både ITU og KUA. Men den tætte metroforbindelse og muligheder for offentlig transport, gør at det føles som at bo tæt på det meste.

Dit nye værelse

På Frankrigsgade Kollegiet er alle lige, også når det drejer sig om værelser. Den eneste forskel er at, nogle er at den halvdel er østvendt med morgensol, og den anden halvdel er vestvendt med aftensol.


Værelset indeholder følgende:
  • 18 kvm værelse
  • Entre/gang med skab
  • Badeværelse og toilet
  • En lille altan

Når du bevæger dig udenfor værelset og ud i fællesområdet, vil du finde et stort køkken og et fællesrum med god udsigt over Amager. Kommer du over 5. sal kan du endda se over Øresund og helt til Sverige.

Ordensregler

Som beboer på kollegiet skal du “respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til kollegiets forsvarlige drift kræver”. Det meste giver helt sig selv, men det er også en god idé at læse denne beboerhåndbog igennem mindst en enkelt gang.


Beboerhåndbogen kan redigeres af alle beboere og indeholder praktiske oplysninger om kollegiets faciliteter, regler og tilbud, sociale som administrative. Læs hele beboerhåndbogen her.

fgk_contract