Faciliteter

Parkering

p_kælder

Udlejning af parkeringspladser til bil og motorcykel i aflåst og overvåget garage. Kontakt venligst Janne hos KKIK.

Email: jh@kollegierneskontor.dk Telefon nummer: 33 65 05 00

Beboerråd

Beboerrådet er for dig som elsker at sætte en . Som sagt er vi et lille kollegium på 126 beboere. Så du skal ikke være bange for høj bølgegang og heftige diskussioner og debatter. Det hele foregår stille og roligt, og du vil nok blive overrasket over hvor let det er at komme til orde.

Om os

Bygning.png

Frankrigsgadekollegiet er et lille kollegium, i hvert fald i forhold til de andre du finder i København. Men hos os, er det ikke størrelsen, det er gørelsen. For dig som beboer betyder det at der er, mange muligheder for at sætte netop dit præg på kollegiet. Dit engagement er en frivillig indsats, og i perioder hvor du har travlt kan du sagtens holde en pause fra det, og vende tilbage når du finder tiden og overskuddet igen.

Fest udvalget

Festudvalget er et fedt sted at starte når man er ny på kollegiet. Det er nemlig ret nemt at lære folk at kende, når man holder en fest. Det gør vi bl.a. til de årlige fester som er fri bar festen og store TDC (Tour de Chambre). Dertil er der som en ny ting blevet indført, at hver gang én gang om året står for en fredagsbar, det kan eksempelvis være fodboldaften, filmhygge eller en helt klassisk fredagsbar.